διακοπες κυπαρισσια No Further a Mystery
διακοπες κυπαρισσια No Further a Mystery
Blog Article
Επίλεξε ημερομηνίες για να δεις τιμές και διαθεσιμότητα
Η αγορά της άνω πόλης της Κυπαρισσίας Στην Κυπαρισσία εκτός από τις κατοικίες, υπάρχει κεντρική αγορά, καθώς και διάφορα εμπορικά καταστήματα, φαρμακεία, φούρνοι, παραδοσιακά καφενεία γύρω από την κεντρική πλατεία της και άλλους κεντρικούς δρόμους. Επίσης, καφέ, εστιατόρια, μπαρ, ταβέρνες, σούπερ-μάρκετ, βενζινάδικα, βουλκανιζατέρ κ.
Προτού αναρτήσουμε τα σχόλια στη σελίδα μας ελέγχουμε μήπως περιέχουν απρεπείς λέξεις και φυσικά επιβεβαιώνουμε την αυθεντικότητά τους.
Επίλεξε ημερομηνίες για να δεις τιμές και διαθεσιμότητα
Δείτε έναν ακόμη προορισμό δημοφιλή στους επισκέπτες μας.
Επομένως, θα πρέπει να προσαρμόσετε αυτήν τη ρύθμιση σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, όπου είναι απαραίτητο.
Η πόλη της Κυπαρισσίας από ψηλά... Από τη μία το εντυπωσιακό κάστρο και από την άλλη το Ιόνιο πέλαγος να απλώνεται μπροστά μας.
Οι ρίζες του κοινού κυπαρισσιού δεν πάνε πολύ βαθιά και δεν δημιουργούν προβλήματα σε θεμέλια σπιτιών σε τοίχους και φράχτες.
Κυπαρίσσι: Το ανεπιτήδευτο here παραθαλάσσιο στολίδι της Λακωνίας
Είναι μια ιδανική εκδρομή για οικογένειες που θα διδάξει στα παιδιά την αξία της φύσης αλλά και θα τους δώσει τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες για να γνωρίσουν καλύτερα αυτό το προς εξαφάνιση είδος.
Ρωμανός Γεωργίου, ιερομόναχος και Φιλικός με καταγωγή από την Κυπαρισσία.
Κυπαρισσήεντα την αναφέρει ο Όμηρος, Αρκαδιά την λέγαν’ τον Μεσαίωνα –πιθανότατα επειδή εδώ ήρθαν και εγκαταστάθηκαν πολλοί Αρκάδες προκειμένου να γλιτώσουν τις επιδρομές των Σλάβων. Το όνομά της ο μύθος λέει πως το πήρε από τον Κυπάρισσο, φίλο του Απόλλωνα, ο οποίος κάποια στιγμή κυνηγώντας σημάδεψε και σκότωσε κατά λάθος το ελάφι που του είχε χαρίσει ο θεός.
Λίγα χιλιόμετρα έξω από τα Φιλιατρά, βρίσκεται το Κάστρο των Παραμυθιών, ένα αξιοθέατο, το οποίο καθιστά την πόλη δημοφιλή προορισμό για τον κάθε ταξιδιώτη.
Ακόμη ο μεγάλος ταξιδευτής και γεωγράφος της αρχαιότητας Παυσανίας πέρασε από τον Κυπαρισσίεντα και έκανε αναφορές, μεταξύ άλλων και στη Διονυσιάδα πηγή (σημερινό Αη Λαγούδη), στην παραλία της πόλης. Ιστορία[Επεξεργασία